The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Wednesday, November 25, 2009

syok.org memang syok!!!

cuti baru seminggu..
abahgirls sudah terasa bosan...
sebaik ada adik muya..bole jugak cium2..
nak cium syasya dah x best..dah bau masam..heheh

nasib baik juga ada syok.org....

semenjak jumpa website ni..abahgirls tak penah lagi beli DVD cetak rompak...
macam2 ada kat website ni..

TV series
movie omputih, Melayu, Korea, Jepun
drama melayu (Nur Kasih pun ada! update setiap minggu..)
mp3 (untuk donator je..)
software PC
software hp
dan lain2...

abahgirls sekarang tengah layan cite TV series Heroes, Flash Forward (baru) & V 2009 (cite V..alien cicak yang suka makan tikus tahun 80 an dulu..tapi versi baru)...

kene register dulu baru bleh download apa2 kat sini

klik kat "Kongsi Files"

MP3 kalau nak download kene "menderma" skit kat website ni...
yang lain2 bole download for FREE!

ya! pilih2! macam2 ada..
movies, Tv series diupdate 24/7
memang syok!

kwang..kwang..kwang..

tapi..ni yang tak syok...
pastikan internet anda cukup laju..
kalau stakat internet slow mcm abahgirls punya, kene download lepas jam 12 tgh malam..


1 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

zamreen November 25, 2009 at 11:56 AM  

wah good info, tenkius abah syasya and muya.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP