The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Monday, January 18, 2010

Muya dah 2 bulan

Hari 18 Jan 2010, genap usia Nur Muyassarah 2 bulan...
sepatutnya kene pi cucuk hari ni..memandangkan mama keje,
kita pospon je la ke hari sabtu..

Alamak! abahgirls kene keje sabtu ni...macam kene JC je....ops!...MC je ni....
hehe....atau mintak cuti je...tengok la camana.....

tapi cam rugi je cuti...hari sabtu biasanya client ramai tak datang, so takde keje...

2 bulan.....apa perkembangan muya di usia 2 bulan?

  1. pempes dah kene pakai saiz M
  2. dah pandai senyum2
  3. susu dah banyak kali tukar
  • S26 (free spital kasi)
  • Frisolac (tak sesuai, asyik muntah je)
  • Anmum (tak ingat plak apsal tak beli susu ni lagi..?)
  • Snow (nak beli tin kedua, takde stok plak kat Giant mahupun Tesco)
  • ...dan yg terkini Bebelac (Ok..tapi Muya cam tak gembira meminumnya..asyik tak abis je...maybe harga susu ni tak setaraf dengan harga susu2 yg dia penah minum...isk! high-maintenance..)
nampaknya kene bertukar kembali kepada Snow/S26...kene beli banyak skit..simpan stok..
syasya dulu sampai umur 2 bulan maintain je minum Frisolac....takde masalah plak ye..

syasya and muya di usia 2 bulan

mamagirls : oh!...maknanya muya dah bole pakai baju tu...
abahgirls : la..ada ke baju tu lagi? kalau tau tadi, bole pakaikan...
mamagirls : haah..cadar pun bleh guna yang sama kan?
abahgirls : tapi...tak poyo ke buat camtu?
mamagirls : ......
syasya : mama!! turun la bawah teman syasya tengok Animal Mechanicals!!
muya : zzzZZZZzzz..



1 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

zamreen January 20, 2010 at 1:41 PM  

FYI, snow klu nak murah sket beli kat kedai ubat cina.

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP