The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Monday, April 5, 2010

Crocs No.3

crocs lagi..hehe..
nak buat cemana...mmg best dan selesa.....

sebentar tadi, abahgirls baru je membeli sepasang lagi crocs (outlet je..) bagi menggantikan Yukon yang telah sampai masa menamatkan perkhidmatannya..

sayang plak nak buang Yukon tu memandangkan ianya birthday present dari mama budak2 tu..
lagipun ianya telah banyak berjasa selama lebih 2 tahun..
elok lagi rupa bentuknya tapi tapaknya dah dahaga sesangat...
abahgirls dah banyak kali hampir tergolek dog disebabkan kelicinan tapak Yukon tersebut..

Yukon....bye....

Off Road...selamat menjalankan tugas...

Cove..keep up the good work..


tetiba bercakap dengan kasut sendiri...

2 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

Color Radius Studio April 7, 2010 at 9:34 PM  

ha. pakcik nyer off road ni pun dah haus. dah few times juga rasa nak tergiolek kalau kat tempat licin. dah pi survey2 juga kat out let tu, tapi rasa cam off road juga yg berkenan.

abahgirls May 10, 2010 at 11:05 AM  

kalau kat outlet...manade pilihan lain pakcik...hehe

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP