The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Thursday, June 10, 2010

World Cup 2010

Semua org bercerita pasal world cup...
di TV, di radio, di kedai mamak, di pesbuk..
4 thn dulu abahgirls tengok world cup nun jauh di Triang..
masih ku ingat..sanggup pinjam LCD Projector opis semata2 nak rasa feel tengok live..
tengok kat screen besar kat rumah...padahal kat rumah ade 3 org je..

tapi abahgirls blom ade feberet team utk world cup kali ni..
nak tunggu Malaysia masuk world cup ntah bila tahun...

dulu abahgirls sokong negara mana?
sudah tentu France...mana2 kipas-susah-mati Arsenal akan pilih France...tak caya cuba tanya..
mengapa France? sebab ada Henry,Viera, Pires, Gallas, Nasri, Clichy..rasa macam tengok team Arsenal yg main plak...

tapi kali ni France bukan lagi menjadi pilihan utama...
macam x boleh pegi je France ni...
lagipun Evra (Setan Merah) sekarang captain France mengambil alih jawatan Henry yang hanya jadi pak lawak memanaskan bangku simpanan...

maka..team pilihan abahgirls pada kali ini adalah....

Ivory Coast, Spain, Camerron, Mexico, Holland, France and Denmark..
Go Gunners!!!

2 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

suez June 11, 2010 at 10:11 PM  

byknye team weh.

abahgirls June 12, 2010 at 8:02 AM  

:)

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP