The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Monday, March 22, 2010

Awal-awal lagi dah jumpa Henry...

OTW balik ke rumah dari sungai congkak,urusan keje..(sekali ada kem daa...)
abahgirls menerima SMS drpd seseorg...
masa tu tgh drive...bila jeling2 jam, sekali dah 7 lebih...

akhh! terlepas tengok undian suku akhir Champions League...
tetiba rasa2 mcm dah tau SMS tu dari siapa dan pasal apa...
semestinya pasal undian suku akhir tu, dan bad news kpd team
kesayangan abahgirls (sayang ke?)

oh! pakcik bebudak tu rupanya..ingatkan fan Man U yg sorang lagi tu...

tak sampai 2 minit, masuk lagi SMS..
akhh! malasnya nak baca!!

kan betul, mamat ni....Woi! ko bukan tengah bercuti kat Langkawi ke??
sempat lagi mendengki...

dan keputusan undian.....

Perit...Arsenal jumpa Barcelona....dan yang tak gunanya....
laluan Man U ke final sangatttt la mudah....hampas!!

Lepas lawan Barca (kalau menang la..), jumpa Inter Milan di semi..(kalau Inter menang dgn CSKA Moscow..) dan..final jumpa Man U (boooooo! macam lepas dgn Bayern Munich...)

apa2 pun game dgn Barca memang dinanti-nanti (tapi takla seawal di quarter final..)
ni first time Arsenal jumpa Barca semenjak Henry blah ke sana...

adakah Henry akan bermain?
adakah dia akan score gol?

adakah dia akan celebrate gol macam Ade-buy-more (Adebayor)
buat depan penyokong Arsenal masa score gol utk Man City itu hari? (kurang ajar betul!)


sama-sama kita nantikan........takutnya....




1 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

suhanazainal April 4, 2010 at 6:45 AM  
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP