The Jellikids - Kidswear

Custom made T-shirt

Sunday, February 6, 2011

4-0 menjadi 4-4

*Gogham, tensen, hangin satu badan den dibuek eh...
den kot gogham2 camni mmg kono cakap bahaso yg den guno kek kg...

hari tu, mmg hari yg dinanti2an....kul *seboleh nanti ado game Newcastle lawan team feberet den, tak lain dan tak bukan Arsenal...

hari tu jugak satu hari suntuk den n family berkampung *kek umah makteh kek Kg. Pandan..Untie Qin bebudak ni bertunan.

maso nak balik, Neknyang bebudak ni nak ikut sekali..
eloklah, kebetulan mmg den nak balik kg jap (mama nak tumpang pakai mesin jahit tepi Nek Andak bebudak ni..)

oleh sobab dah potang, Neknyang bebudak tu ajak tido sano..
den agak terpaku sekojap mengonangkan game malam ni..x dapek tengok la ni..
kek kg ade Astro Beyond, xdo cenel bola plak..pehtu kad Astro den takleh pakai kek dekoder Astro beyond tu...

game mlm tu kul 10.55....bilo check kat info Astro tu, *ghupo2 eh game Man U dgn Chelsea tak clash dgn game Arsenal...so, confirm kodai2 mamak akan bukak game Arsenal (kalau tak jgn harap..)

dongan hati yg berbungo2, den pun *poi la lepak kek kodai tu sensorang..dapek gak tgk bola mlm tu...pehhh punyo la happy..1st half Arsenal lead 4-0...diulang ompek kosong beb!

tongah syok2 layan, tetibo ado oghang tukar cenel..apo nih woi!!?? (dalam hati jo la..)
dongar la suara2 sumbang tokey kodai.."dah 4-0 nak tengok ape lagi..?"..kepala abah kau! (dalam hati lagi..heheh)..mako, den dengan muka *bongih..poi kat kaunter, bayar teh tarik dgn roti planta..roti planta tu sengajo makan tak abih,tando protes!

nasib baik kek sebolah kodai tu pun ado kodai makan yg bukak game Arsenal...so den pun duduk la kek situ dan order teh-o *segoleh..kalau dok situ dari tadi pun takpo...

2nd half bermulo...dari 4-0 menjadi 4-1....4-2....4-3...den dah mulo cuak..last 4-4?? diulang ompek-ompek...apakah malang punyo nasib...den masih tak buleh *teghimo kenyataan.....sehinggolah den dapek *beghito Man U sudah kalah sama Wolve..*teghubek luko di hati...

alahai....

tu lah cito eh, sekian timo kasih!

*gogham = geram, seboleh = sebelas, kek = kat, ghupo2 = rupa-rupa, poi = pergi,
bongih = bengis, segoleh = segelas, teghimo=terima, beghito = berita, teghubek=terubat

1 org tlh mmbaca & terasa gatal tgn lalu mengomen:

rohamia February 11, 2011 at 10:42 AM  

agak sengal2 mulut den baco ekau punye cerito nie...tebelit2 ha mulut den...haha..

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP